Νέα, Περί Μπάσκετ

Η νέα ερασιτεχνική ακαδημία καλαθοσφαίρισης «Panthers» από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 σας υποδέχεται στο νέο της διαδικτυακό τόπο και σας εύχεται καλή πλοήγηση. Πρόκειται για μία προσπάθεια η οποία ως όραμα έχει να μεταλαμπαδεύσει τη συσσωρευμένη βιωματική αλλά και επιστημονική γνώση που έχουν αποκομίσει οι υπεύθυνοι του προγράμματος τόσα χρόνια από τον χώρο, εκπαιδεύοντας τους νέους αθλητές πάνω στις βασικές δεξιότητες και τεχνικοτακτικές απαιτήσεις του αθλήματος.

Ο βασικό σκοπός της ακαδημίας «Panthers» είναι να δημιουργήσει ένα “οικογενειακό” περιβάλλον στο οποίο παιδί και γονείς θα είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Διττός ο ρόλος λοιπόν, αφενός να ΠΕΙΣΕΙ τον μικρό αθλητή να ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ και να ΣΕΒΕΤΑΙ τους κανόνες της προπόνησης και της ομάδας και αφετέρου να ΧΑΙΡΕΤΑΙ το παιχνίδι και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ως χρεός της θεωρεί, η ακαδημία καλαθοσφαίρισης Πάνθηρες «Panthers», να συμβάλλει στην υγιή σωματική, πνευματική και ψυχική ανάπτυξη του παιδιού, σύμφωνα με τις ατομικές του ιδιαιτερότητες. Ο αθλητισμός και το μπάσκετ για την ακαδημία καλαθοσφαίρισης Πάνθηρες «Panthers» είναι το μέσον για να πετύχει αυτόν το σκοπό. Μέλημά της είναι να συνεισφέρει στην καλλιέργεια τέτοιων συνειδήσεων, αξιών και προτύπων σε νέους ανθρώπους, που θα συμβάλλουν μελλοντικά στην ευημερία του τόπου μας που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ήθος, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη.

Share

Comments are closed.